Användarvillkor

Här är allmänna villkor för användning av Medicinkollen.se, Medicinkollen.se

Denna sida administreras av Medicinkollen.se. För frågor eller tekniska problem, vänligen kontakta oss via mail info@medicinkollen.se.

Genom att använda webbplatsen samtycker du till nedanstående villkor.

Medicinkollen.se strävar efter att hålla webbplatsens innehåll uppdaterat.

Medicinkollen.se kan inte ta ansvar för att anslutningen till webbplatsen är avbrottsfri eller felfri eller att innehållet på hemsidan är felfritt.

Medicinkollen.se förbehåller sig rätten att när som helst revidera webbplatsen webbsidor eller ta bort tillgången till dem eller till webbplatsen.

Webbsidor som ägs och drivs av tredje part kan innehålla länkar till webbplatsen. Medicinkollen.se har inte någon kontroll över innehållet på webbplatser som drivs av tredje part och kan inte ta något ansvar för material som skapats eller publicerats på sådana webbplatser.

Medicnikollen.se kan när som helst ändra innehållet i dessa villkor. Medicinkollen.se är inte skyldig att informera användare om sådana ändringar i villkoren mer än att uppdatera denna webbsida.

Copyright

Denna webbplats ägs av Medicinkollen.se. All upphovsrätt och övriga rättigheter avseende texter, bilder och programvara som publiceras tillhör Medicinkollen.se

Sekretespolicy

Se Sekretesspolicy